İSTANBUL / BEYLİKDÜZÜ - Gürpınar Azime Yılmaz Anaokulu

Gürpınar Azime Yılmaz Anaokulu

Adres
ADNAN KAHVECİ MAH. AVRUPA CAD. Gürpınar Azime Yılmaz İlk Öğretim Okulu BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 2 BEYLİKDÜZÜ / İSTANBUL
Vizyon
Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda nitelikli araştırmalar yapan, kalite kültürünü içselleştirmiş, bilgi ve yetkinliklerini insanlık ve ülke yararına kullanan ve evrensel düzeyde fark yaratarak geleceğe yön veren yenilikçi okul olmaktır.
Misyon
Eleştirel düşünebilen ve çözüm odaklı, kişisel ve mesleki alanda kendini sürekli yenileyen, doğaya duyarlı, yaratıcı ve farklılıklara saygı gösteren, bilime ve sanata evrensel düzeyde katkı sağlayan, disiplinlerarası ve etik değerleri gözeten araştırmalar yapmayı, sosyal sorumluluk bilinci ile dünya ve ülke sorunlarına duyarlı, kamu yararını gözeten ve bulunduğu bölgenin kalkınmasına-gelişmesine katkıda bulunan hizmetler sunmayı görev edinen bireyler yetiştirmek.
Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM
08:00-12:30 13:00-17:30
Ulaşım
AVCILAR´DAN 76 NO´LU İETTE OTOBÜSLERİ YENİBOSNA´DAN 346 NO´LU GÜRPINAR ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ BEYLİKDÜZÜ MERKEZDEN 1 VE 4 NOLU DOLMUŞLAR ŞAHSİ TAŞITLAR İLE GELMEK İSTEYENLER İÇİN OKULUMUZ GÜRPINAR MERKEZDE (KÖY İÇİ) BULUNMAKTADIR.
GÜRPINARBEYLİKDÜZÜİSTANBUL
Okulumuz il merkezine 39 km,ilçe merkezine 3 km uzaklıktadır.